Predstavljamo titlovani trailer za “Death on The Nile“

Predstavljamo titlovani trailer za “Death on The Nile“

Filmofil predstavlja novi titlovani trailer filma Smrt na Nilu (Death on The Nile).

Smrt na Nilu je odvažan misteriozan triler o emocionalnom haosu i smrtonosnim posljedicama koje izaziva opsesivna ljubav, a temeljen je na istoimenom romanu Agathe Christie iz 1937. Kennethu Branaghu, koji se vratio kao detektiv Hercule Poirot, pridružuju se Tom Bateman, četverostruko nominirana za nagradu Oscar Annette Bening, Russell Brand, Ali Fazal, Dawn French, Gal Gadot, Armie Hammer, Rose Leslie, Emma Mackey, Sophie Okonedo, Jennifer Saunders i Letitia Wright.

Film Smrt na Nilu ponovno je okupio filmski tim koji stoji iza globalnog hita iz 2017. - Ubistvo u Orient Expressu Scenarist je Michael Green, koji je adaptirao roman Agathe Christie, producenti su Ridley Scott, Kenneth Branagh, Judy Hofflund, Kevin J. Walsh, a izvršni producenti su Mark Gordon, Simon Kinberg, Matthew Jenkins, James Prichard i Mathew Prichard.Belgijski detektiv Hercule Poirot nalazi se u Egiptu, na glamuroznom riječnom parobrodu. Njegov odmor pretvara se u zastrašujuću potragu za ubicom kada se idilični medeni mjesec savršenog para tragično prekine. Smještena u krajoliku egipatski pustinja i veličanstvenih piramida u Gizi, ova dramatična priča o ljubavi koja je pošla po zlu, prikazuju kozmopolitsku skupinu besprijekorno odjevenih putnika i dovoljno opakih zapleta koji gledatelje dovode do šokantnog raspleta.

Snimljen 65mm Panavision kameram krajem 2019, Smrt na Nilu vodi gledatelje u tridesete godine prošlog stoljeća, rekreirajući mnoga mjesta koja su poslužila kao inspiracija za Christiein glamurozni triler iz visokog društva.

Predsjednik produkcije 20th Century Studiosa Steve Asbell kaže: „Kenova široka, elegantna vizija za ovu klasičnu priču zaslužuje gledanje na najvećim ekranima. Vrlo smo ponosni na ovaj film, našu briljantnu glumačku ekipu i sav trud koji je uložen u snimanje filma. Znamo da gledatelji jedva čekaju sljedeću avanturu Heculea Poirota i oduševljeni smo što ćemo nastaviti raditi s Kenom.“

James Prichard, predsjetnik i izvršni direktor tvrtke Agatha Christie kaže: „Više od 100 godina nakon objavljivanja prvog romana Agathe Christie, njezina kriminalistička djela i dalje su iznimno popularna. Oduševljen sam što Disney i naši partneri vjeruju u ovu franšizu, koja je pomogla da se milijuni novih obožavatelja upoznaju s njezinim klasičnim djelima.“

Film Smrt na Nilu stiže u sva kina u februaru 2022.

Prehodna
Objavljen trailer za "Doctor Strange in The Multiverse of Madness"
Sljedeća
Distopija 24. vijeka u traileru za bh. animirani film "Fugitive"