Predstavljamo trailer za CGI animirani “Transformers: Početak“

Predstavljamo trailer za CGI animirani “Transformers: Početak“

Filmski portal Filmofil i distributerska kuća UNA film predstavljaju titlovani trailer za CGI animirani Tranformers: Početak (Transformers: One).

Reditelj Josh Cooley nas vodi na nevjerojatno putovanje u same početke Optimusa Primea i Megatrona na njihovom rodnom planetu Cybertronu, predstavljajući ključne trenutke koji oblikuju njihovu historiju.

Film, bogat glumačkim zvijezdama uključujući Chrisa Hemswortha kao Optimusa Primea i Briana Tyreea Henryja kao Megatrona, preobražava animirani žanr, spajajući napetu naraciju i impresivne vizualne efekte kompanije Industrial Light and Magic. Transformers: Početak
priča je o usponu i padu dvojice moćnih vođa, koji prelaze put od bliskih saveznika do zakletih neprijatelja, što u konačnici oblikuje sudbinu cijele njihove vrste. Animacija omogućuje prikazivanje bogatog i kompleksnog svijeta Cybertrona na način koji bi bio neostvariv u live-action formatu, omogućavajući filmu da istraži duboke emocionalne teme i dinamične odnose likova. Svaki kadar je pažljivo dizajniran da oduševi i najzahtjevnije ljubitelje, dok priča postavlja temelje za nadolazeću trilogiju koja obećava redizajnirati Transformers mitologiju.

Tranformers: Početak očekujemo u kinima od 19. septembra.

Prethodna
Predstavljamo titlovani trailer filma “The Bikeriders“
Sljedeća
Predstavljamo titlovani trailer za akcionu komediju “Hit Man“