Premijera nove serije “The White Lotus“ 12. jula na HBO-u

Premijera nove serije “The White Lotus“ 12. jula na HBO-u

Nova HBO serija Bijeli lotos (The White Lotus)  imat će premijeru 12. jula na HBO GO-u, a prva epizoda bit će prikazana istog dana i na HBO kanalu u 20 sati.

Limitirana šestoepizodna serija Bijeli lotos Mikea Whitea (Prosvjetljenje), društvena je satira smještena u ekskluzivno havajsko ljetovalište. U glavnim ulogama su Murray Bartlett, Connie Britton, Jennifer Coolidge, Alexandra Daddario, Fred Hechinger, Jake Lacy, Brittany O'Grady, Natasha Rothwell, Sydney Sweeney i Steve Zahn, a serija prati odmore raznih hotelskih gostiju tijekom jednog tjedna, dok se opuštaju i revitaliziraju u tropskom raju. No, svakim danom u ovim se naizgled savršenim putnicima, veselim zaposlenicima hotela i samom idiličnom lokalitetu pojavljuje sve mračnija kompleksnost.

Među zaposlenicima u Bijelom lotosu su izbirljivi upravitelj resorta Armond, kojem nakon iznenadne traume život krene nizbrdo, kao i racionalna voditeljica spa centra Belinda, koju zahtjevni gost uplete u svoj emocionalni vrtlog. Među gostima odmorišta je obitelj Mossbacher - Nicole, uspješna direktorica koja svoju obitelj tretira kao neposlušne zaposlenike, njezin suprug Mark koji se suočava s neugodnim zdravstvenim problemom i kompleksom inferiornosti, zatim njihov sin tinejdžer Quinn, socijalno neprilagođeni gamer koji se prvi put upoznaje s blagodatima prirode te njihova kći Olivia i njezina prijateljica Paula, sarkastične studentice oštrog jezika. Zgodni, povlašteni Shane Patton ovdje je sa svojom prekrasnom suprugom Rachel. Shane i Rachel su u mukama mlade ljubavi, no kako se sve bolje upoznaju, pojavljuje se sumnja - a do trenutka kad ih Shaneova nametljiva majka Kitty iznenadi nepoželjnim posjetom, njihov se bajkoviti medeni mjesec počinje raspadati. I na kraju, tu je Tanya McQuoid, bogata, nestabilna žena, koja se oporavlja od majčine smrti, putuje sama u hotel, traži ljubav i očajnički treba masažu.

U gostujućim ulogama pojavljuju se glumci: Molly Shannon, Jon Gries, Jolene Purdy, Kekoa Kekumano i Lukas Gage. Tvorac, scenarist i reditelj je Mike White, zaslužan i za izvršnu produkciju uz Davida Bernada i Nicka Halla. Koproducent je Mark Kamine. Serija je snimana na otoku Maui.

Prethodna
Kingdom: Netflixova serija o živim mrtvacima iz Južne Koreje
Sljedeća
"Transformers: War For Cybertron Trilogy – Kingdom"