Prvi pogled na Liama Hemswortha u 4. sezoni "The Witcher"

Prvi pogled na Liama Hemswortha u 4. sezoni "The Witcher"

Netflix nam je pružio prvi pogled na Liama Hemswortha u ulozi Geralta od Rivije u novoj sezoni serije The Witcher.

Streaming div je objavio sliku mlađeg Hemswortha preobraženog u poznatog lovca na čudovišta sa stranica djela Adrzeja Sapkowskog, ulogu koju je naslijedio od Henryja Cavilla. Britanski glumac je napustio The Witcher nakon treće sezone, što je lako moglo dovesti do gašenja serije, koja se u mnogočemu oslanjala na prepoznatljivost intelektualnog vlasništva i samog Cavilla u ulozi Geralta kako bi privukla pažnju publike.

Pored toga, sa trećom sezonom The Witcher je prišao neslužbenom ograničenju koje Netflix drži za serije u svojoj produkciji, koje obično svoje igranje završavaju sa trećom sezonom. The Witcher je uspio izbjeći tu sudbinu, dobivši produžetak sa četvrtom sezonom. Dakle, serija se nastavlja sa Hemsworthom za barem još jednu sezonu. Dalje od toga, još je rano za špekuliranje. No, može se pretpostaviti da će voditelji serije biti u boljem položaju da traže još jedan produžetak ukoliko Hemsworth i 4. sezona budu toplo dočekani od strane gledatelja, odnosno Netflixovih pretplatnika.

Netflix tek treba objaviti datum izlaska nove sezone za The Witcher, pa je vjerovatno da ćemo čekati premijeru još malo.

Prethodna
CW gasi reboot serije "Walker" nakon 4. sezone
Sljedeća
Paul Bettany se vraća u MCU u novoj seriji