Simon Kinberg razvija novi "Star Trek" film

Simon Kinberg razvija novi "Star Trek" film

Novosti stižu o novom Star Trek filmu, a riječ nije o Star Trek 4.

Naime, novinari Varietyja prenose da producent i scenarist Simon Kinberg razvija novi, još uvijek nenaslovljeni Star Trek film. Sudeći prema opisu filma, riječ je o odvojenom projektu, a ne još jednoj iteraciji četvrtog unosa serijala koji je započeo J.J. Abrams i koji još uvijek čeka svoj trenutak.

Variety Kinbergov Star Trek film opisuje kao priču smještenu u univerzumu izvorne Star Trek serije, ali prije putovanja Kirka i posade Enterprisea, a u središtu priče će biti prvi kontakt sa izvanzemaljskom vrstom i početak istraživanja svemira. Ljubitelji Zvjezdanih staza već mogu prepoznati kombinaciju filma Star Trek: First Contact Star Trek: Enterprise kao početnu tačku.

Dalje, uz projekt su vezani Tobey Haynes Seth Grahame-Smith, redom kao režiser i scenarist. Što se tiče Kinberga, on je producirao niz X-Men filmova, te sročio scenarije za nekoliko akcijskih filmova početkom 2000. Njegov najskoriji angažman u svojstvu producenta je bio A Haunting in Venice koji je režirao Kenneth Branagh. Naučna fantastika i Staze bit će novitet u njegovom životopisu.

Prethodna
Marvel Studios traži scenaristu za novi "X-Men" film
Sljedeća
Boris Ler iz BiH među 17 sudionika Slano Film Days