Titlovani trailer za fllm “Nemoguća misija: Odmazda – prvi dio“

Titlovani trailer za fllm “Nemoguća misija: Odmazda – prvi dio“

Distributerska kuća Una film i filmski portal Filmofil predstavljaju titlovani trailer nastavka Nemoguća misija: Odmazda – prvi dio.

Režiju i scenarij ponovno potpisuje Christopher McQuarrie (koscenarista je Erik Jendresen), a u glumačkoj ekipi se nalaze: Tom Cruise, Hayley Atwell, Ving Rhames, Simon Pegg, Rebecca Ferguson, Vanessa Kirby, Esai Morales, Pom Klementieff, Mariela Garriga, Henry Czerny, Shea Whigham, Greg Tarzan Davis, Charles Parnell, Frederick Schmidt, Cary Elwes, Mark Gatiss, Indira Varma i Rob Delaney.

Producenti na projektu su Cruise i McQuarrie, dok su za izvršnu produkciju zaduženi David Ellison, Dana Goldberg, Don Granger i Tommy Gormley.

U filmu Nemoguća misija: Odmazda – prvi dio Ethan Hunt (Tom Cruise) i njegov IMF tim kreću u najopasniju misiju do sada, da pronađu novo, zastrašujuće oružje koje prijeti cijelom čovječanstvu, prije nego što padne u pogrešne ruke. U igri su sudbina svijeta i kontrola budućnosti, mračne sile iz Ethanove prošlosti se približavaju i smrtonosna trka oko svijeta počinje. Suočen sa misterioznim, svemoćnim neprijateljem, Ethan je primoran da shvati da ništa ne može biti važnije od njegove misije, čak ni životi onih do kojih mu je najviše stalo.

Nemoguća misija: Odmazda – prvi dio u svim kinima očekujemo od 13. jula.

Prehodna
Predstavljen trailer za Scorseseov "Killers of the Flower Moon"
Sljedeća
Predstavljamo titlovani trailer za “Killers of the Flower Moon”