Warner Bros. i HBO Max preuzimaju film o pljački: "Locked Down"

Warner Bros. i HBO Max preuzimaju film o pljački: "Locked Down"

Film o pljački sa pandemijskom pozadinom i Anne Hathaway u glavnoj ulozi, Lockdown, pronaći će svoj dom na ponudi HBO Maxa. Glasine su kružile da će film tražiti partnera za digitalnu distribuciju otkako je rad na projektu najavljen, ali tek sada doznajemo konkretne pojedinosti o ovom aranžmanu.

Kako novinari Deadlinea prenose, Warner Bros. je otkupio prava na globalnu distribuciju od AGC Studiosa za film te odlučio da njime dalje postupa kao vlastitim originalnim naslovom za potrebe svog streaming servisa. Kako stvari sada stoje, Lockdown će debitirati na HBO Maxu, početkom sljedeće godine.

Režiser iza filma, Doug Liman je opisao Lockdown kao mješavinu filma o pljački i romantične komedije, smještene u velikoj robnoj kući u Londonu za vrijeme velike karantene kroz koju je Ujedinjeno Kraljevstvo (i ostatak svijeta) prošlo proljeća 2020. Sada, otvoreno pitanje jeste hoće li film biti odveć „svojedoban“ na proljeće 2021?

Teško je procijeniti reakciju publike, ili u ovom slučaju pretplatnika, čak i u najboljim uvjetima, ali ako je suditi po reakcijama na Songbird Michaela Baya, Lockdown bi mogao naići na hladno proljeće ako bi gledateljstvu, nakon jedne cijele godine dešavanja vezanih uz pandemiju, bilo dovoljno te tematike i prije nego što holivudske produkcije imaju šanse iskoristiti ovaj zeitgeist trenutak za svoje filmove.

Prethodna
Otvorena druga ovogodišnja programska sekcija 15. PLJFF-a
Sljedeća
“Quo vadis, Aida?” na ondemand.kinomeetingpoint.ba