Animirani "The Day the Earth Blew Up: A Looney Tunes Movie"

Animirani "The Day the Earth Blew Up: A Looney Tunes Movie"

Coyote vs. Acme možda nikada neće stići pred publiku, ali Warner Bros. ne planira staviti likove iz Looney Tunes franšize u ladicu.

Studio je sa javnošću podijelio prvi pogled na The Day The Earth Blew Up: A Looney Tunes Movie, svoj novi animirani film sa poznatim crtanim likovima. U kratkom isječku iz filma susrećemo Daffy i Porkyja, dok se patak i prase bave obnavljanjem svoje trošne kuće.

Bacimo pogled na isječak:

U naslovu filma figurira i referenca na poznati naučno-fantastični film iz 1951, The Day The Earth Stood Still, a u sižeu filma Warner Bros. obećava da će se Daffy i Porky upustiti u SF pustolovinu sa vanzemaljskim posjetiteljima i/ili osvajačima, pored preuređivanja nekretnina.

The Day The Earth Blew Up: A Looney Tunes Movie igrat će u kino-dvoranama, što je iznenađenje. Looney Tunes je kao franšiza, s izuzetkom dva Space Jam naslova, bila vezana čvrsto uz male ekrane, pa će film kao takav biti prvi animirani dugometražni film sa Daffyjem, Bugs Bunnyjem i ostatkom lude ekipe. Kako smo doznali u danima kada je Coyote vs. Acme punio stupce medija u zabavnoj industriji, Warner Bros. je unutar studija organizirao novi ogranak za animaciju, čije je prvo čedo baš The Day The Earth Blew Up.

Popularni narativ iz tih dana jeste da je Coyote vs. Acme, kombinovani igrano-animirani film po uzoru na Space Jam, "žrtvovan" kako bi novi ogranak za animaciju mogao posvetiti svoju pažnju drugim projektima, što će reći da će pažnja kritičara i medija biti naročito posvećena ovom filmu. Film će biti prikazan na festivalu animiranog filma u Annecyju ove sedmice, tako da bismo neke utiske mogli očekivati uskoro.

Što se tiče datuma šireg izlaska, Warner Bros. planira dovesti The Day The Earth Blew Up: A Looney Tunes Movie u kino-dvorane koncem ove godine, ali konkretan datum još nije objavljen.

Prethodna
Životna priča u Lego kockicama u biopicu "Piece by Piece"
Sljedeća
Pustolovina robota i guščeta u traileru za "The Wild Robot"