“And Just Like That... The Documentary“ od danas na HBO GO-u

“And Just Like That... The Documentary“ od danas na HBO GO-u

Dokumentarni Max Original film I tek tako... Dokumentarac (And Just Like That... The Documentary), od danas je dostupan na HBO GO-u.

Kasnih 90-ih, serija Seks i grad osvojila je televiziju svojom iskrenom i urnebesnom perspektivom o ljubavi, odnosima i seksu, te stekla horde odanih obožavatelja. Više od 20 godina kasnije, ovaj ekskluzivni i impresivni dokumentarac nudi jedinstven pogled iza kulisa snimanja novog poglavlja, I tek tako… s novim i povratničkim članovima glumačke ekipe, uključujući Sarahu Jessicu Parker, Cynthiu Nixon i Kristin Davis, kao i scenariste, kostimografe, producente i ostatak ekipe - od kojih mnogi ponovno preuzimaju svoje prijašnje pozicije slaveći povratak Carrie, Charlotte i Mirande koje nastavljaju održavati prijateljstvo i kročiti životom u New Yorku.

Film sadrži intervjue sa Sarahom Jessicom Parker, Cynthijom Nixon, Kristin Davis, Sarom Ramírez, Mariem Cantoneom, Davidom Eigenbergom, Evanom Handlerom, Nicole Ari Parker, Karen Pittman, Saritom Choudhury i Michaelom Patrickom Kingom, kao i s kostimografima Molly Rogers i Dannyjem Santiagom.

Režiju filma potpisuje Fabien Constant, a izvršni producenti su Sarah Jessica Parker, Alison Benson, Lydia Tenaglia i Chris Collins.

Uz novi dokumentarac, svih 10 epizoda serije I tek tako..., sve sezone serije Seks i grad, kao i oba Seks i grad filma, dostupno je na HBO GO-u.

Prehodna
Treća sezona “My Brilliant Friend“ 7. februara na HBO GO-u
Sljedeća
Bill Skarsgård i porijeklo štokholmskog sindroma u seriji "Clark"