Collette, Buckley i Thewlis u novom filmu Charlieja Kaufmana

Collette, Buckley i Thewlis u novom filmu Charlieja Kaufmana

 

Toni Collette, Jessie Buckley i David Thewlis pridružili su se glumačkoj postavi filma I’m Thinking of Ending Things koji za Netflix režira Charlie Kaufman.

Priča filma baziranog na romanu Iana Reida iz 2016. prati Jakea (Jesse Plemons) koji kreće na putovanje ka farmi svojih roditelja sa djevojkom (Buckley). Djevojka želi da prekine vezu, a Jake će nakon što to sazna odlučiti da krene prečicom i djevojku ostavi zalutalu i samu.

Kaufman je ujedno i producent filma zajedno sa Anthonyjem Bregmanom, Bobom Salernom i Stefanie Azipazu, dok će pisac romana Ian Reid služiti kao koproducent. Ovaj projekat ponovno ujedinjuje Kaufmana i Bregmana koji su prije sarađivali na filmovima Eternal Sunshine of the Spotless Mind, Synecdoche, New York i Human Nature.

Toni Collette prošle godine je glumila u odlično primljenom hororu Hereditary i Netflixovom Velvet Buzzsaw, a u budućnosti ćemo je gledati u filmu Knives Out sa Danielom Craigom, Chrisom Evansom i Anom de Armas.

Nakon proboja sa FX-ovom serijom Taboo Jessie Buckley nastupit će u HBO-ovoj seriji Chernobyl, a zatim i u BBC-jevoj produkciji biopica o Judy Garland, Judy, te filmovima The Voyage of Doctor Doolittle i Misbehavior.

Davida Thewlisa ćemo imati priliku vidjeti u Amazonovoj seriji The Freed, kao i u nastavcima Avatara koji kreću od 2020.

Prethodna
"Pet Semetary" u kinima od 11. aprila
Sljedeća
Kino premijere: "Dumbo"