Kino premijere: ''Sabotage''

Kino premijere: ''Sabotage''

Sabotage (Sabotaža) Sa svojm nezaustavljivom energijom Arnold Schwarzenegger će u najboljem mogućem maniru akcijske zvijezde u filmu Sabotage reditelja Davida Ayera po ko zna koji put opravdati svoju ulogu „posljednjeg akcionog junaka“. Reditelj Ayer se sa filmom Training Day dokazao kao vrstan scenarista, a režirajući film End of Watch i kao reditelj na kojeg se može i treba računati. Schwarzenegger u filmu Sabotage rukovodi timom specijalaca koji se nakon izvršene misije nađe na meti narko karetla. U filmu glume još Sam Worthington, Terrence Howard i Olivia Williams. Film je na kino repertoaru od četvrtka 10. aprila.

 

Rio 2 Reditelj Carlos Sandanha je u 2011. ispričao priču o posljednje dvije plave papige, Blue (glas Jesseja Eisenberga) i Jewel (glas Anne Hathaway), koje će u nastavku Rio 2 otići u Amazon na upoznavanje sa rodbinom Jewel, neodobravajućim ocem Eduardom (glas Andyja Garcije)¸ a kakadu Nigel (Jemaine Clement) je i dalje glavni negativac. Animirano ostvarenje digitalnih lutkara iz Blue Skyja će sigurno oduševiti najmlađe gledaoce, a još jedna pogodnost jeste sinhrnozacija koja savršeno odgovara djeci. Film je na kino repertoaru od četvrtka 10. aprila.

 

La grande bellezza (Velika ljepota) Velika ljepota je film nagrađivanog talijanskog reditelja Paola Sorrrentina, dobitnika nagrada Oscar i Zlatni Globus za najbolji strani film u 2013. godini, te čak četiri nagrade Europske filmske akademije uključujući i onu za najbolji film i reditelja. Ova mračna komedija priča je o bogatom srednjovječnom novinaru Jepu Gambardelli (Toni Servillo) koji se s gorčinom prisjeća svoje strastvene mladosti. Film Paola Sorrentina predstavlja moćnu i evokativnu priču o hedonizmu i izgubljenoj ljubavi, ali i portret današanjeg Rima, gdje je život svojevrsni performans, a grad njegova pozornica na kojoj reditelj s duhovitošću ismijava umjetnički snobizam, pretencioznost savremene konceptualne umjetnosti, društvene elite i dr. Film je na kino repertoaru od četvrtka 10. aprila.

Prethodna
Novi film Jima Jarmuscha
Sljedeća
Kino premijere: ''The Bag Man''