Video klip koji donosi snimke iz četvrte sezone serije "Gotham"

Video klip koji donosi snimke iz četvrte sezone serije "Gotham"

 

FOX je nedavno predstavio petominutni video klip koji nam donosi snimke iz četvrte sezone serije Gotham čiji je kreator Bruno Heller, koji je osim po ovoj seriji poznat i po tome što je učestvovao u kreiranju scenarija za određene epizode serija The Mentalist i Rome.

Jim Gordon (Ben McKenzie) i Harvey Bullock (Donal Logue) na čelu su borbe protiv najluđih i najgrubljih zlikovaca Gothama, grada koji je poznat po kriminalu i čiji se građani konstantno bore za normalan život. Bruce Wayne (David Mazouz), nakon što je završio trening s Temple Shamanom (gostujuća zvijezda Raymond J. Barry) i Ra's al Ghulom (Alexander Siddig), odlučio je da je on odgovoran za dobrobit grada. Uz pomoć svog uvijek vjernog batlera Alfreda Pennywortha (Sean Pertwee) i uz tihu podršku Lucius Foxa (Chris Chalk) preuzima ovu ulogu istovremeno se predstavljajući kao bezbrižni član društvene elite kako bi izbjegao bilo kakvu sumnju među Gothamovim građanima.

Ostatak glumačke postave četvrte sezone čine Morena Baccarin kao Leslie Thompkins, Robin Lord Taylor kao The Penguin, Erin Richards kao Barbara Kean, Camren Bicondova kao Selina Kyle/buduća Catwoman, Cory Michael Smith kao Edward Nygma/the Riddler, Jessica Lucas kao Tabitha Galavan, Drew Powell kao Butch Gilzean/Solomon Grundy i Crystal Reed kao Sofia Falcone.

Serija Gotham je bazirana na DC karakterima i producirana je od strane televizije Warner Bros. Početak emitovanja četvrte sezone zakazan je za 1. mart.

Prehodna
Netflixova komedija/drama: "Irreplaceable You"
Sljedeća
Gurira i Nyong’o u novom insertu iz filma "Black Panther"