Osvetnički triler ”Monkey Man“ Deva Patela u kinima

Osvetnički triler ”Monkey Man“ Deva Patela u kinima

Glumac Dev Patel, poznat po svojim nezaboravnim ulogama (Milijunaš s ulice, Lav), sada ulazi u rediteljski ring sa filmom Monkey Man.
 
Suočen s mračnim ulicama i opasnim podzemljem, Patel vodi nas na epsko putovanje osvete i akcije u stilu filmova o Johnu Wicku.
 
Radnja filma inspirisana je legendom o hinduističkom bogu snage i hrabrosti Hanumanu. Patel je u filmu utjelovio mladića poznatog samo kao Kid (Klinac), koji se svaku večer, noseći masku gorile, brutalno i krvavo bori u podzemnom klubu kako bi osigurao opstanak. Nakon mnogo godina potisnutog bijesa, Kid otkriva način da se infiltrira u enklavu zlokobne gradske elite. Dok mu trauma iz djetinjstva ključa, njegove ruke s misterioznim ožiljcima pokreću eksplozivnu osvetničku kampanju protiv ljudi koji su mu uništili život.
 
Kritičari su oduševljeni ovim akcijskim trilerom koji dolazi u kina. Trenutno na Rotten Tomatoesu ima visokih 93%, a pozitivne recenzije dobio je od cijenjenih kritičara.

“Kao što se Kid ponovo rađa u filmu, isto je i s Patelom. Zahtijeva krvavu borbu, ali je jako lijepo snimljena. Zaboravite Johna Wicka, neka niko više ne sumnja u snagu akcijske zvijezde kao što je Dev Patel“, napisao je Chase Hutchinson iz TheWrapa.

Kritičarka Mae Abdulbaki iz Screen Ranta dodala je: “Borba prsa o prsa i koreografija borbe doimaju se električno, pršte energijom koja će vas držati prikovanima i zalijepljenima za ekran.“

Prepun uzbudljivih i spektakularnih borbenih scena, Monkey Man je režirao Patel prema svojoj originalnoj priči i scenariju koje je napisao s Paulom Angunawelom i Johnom Colleeom. Produkciju potpisuju Patel, Jomon Thomas, oskarovac Jordan Peele, Win Rosenfeld, Ian Cooper, Basil Iwanyk, Erica Lee, Christine Haebler i Anjay Nagpal.


 
Film Monkey Man možete pogledati od 4. aprila u svim kinima.

Prehodna
MGM i Jake Gyllenhaal se udružuju sa novim dogovorom
Sljedeća
Drew Goddard radi na novom filmu u franšizi "Matrix"