Predstavljamo trailer ekranizacije romana “It Ends With Us“

Predstavljamo trailer ekranizacije romana “It Ends With Us“

Studio Sony javnosti je predstavio prvi trailer romantične drame It Ends With Us (Priča završava sa nama) snimljenoj prema istoimenom bestseler romanu Colleen Hoover, koji već godinama vlada listama najprodavanijih romana romantičnog žanra.

Film uskoro stiže u bh. kina, a sudeći prema prvim reakcijama publike biće veliki ljetni hit. Trailer u prvih 20 sati prikazivanja ima već preko pet miliona pregleda, fanovi knjiga hvale Blake Lively kao Lily Bloom, oduševljeni su izgledom njene cvjećare i jedva čekaju da film stigne na velika platna.

Traumatizovana, ali odlučna Lily Bloom seli se u Boston nakon smrti svoga oca kako bi ostvarila svoj životni san i započela vlastiti posao. Uskoro upoznaje šarmantnog neurohirurga Rylea Kincaida s kojim dijeli neodoljivu hemiju. Tek nakon što se ludo zaljubi, Lily počinje otkrivati stranu Ryleove ličnosti koja je podsjeća na traumu iz djetinjstva. Da bi stvari bile još teže, u život joj se iznenadno vraća njena prva ljubav, Atlas Corrigan, a Lily će se morati uzdati u samu sebe kako bi donijela prave odluke za svoju budućnost.

Film je producirao i režirao iskusni Justin Baldoni (Five Feet Apart, Clouds, Jane the Virgin) koji igra zavodljivog, ali misterioznog Rylea Kincaida iz romana, Brandon Sklenar (Midway, Westworld, Walker, 1923) glumi šarmantnog, ali povučenog Atlasa Corrigana, a ulogom Lily Bloom, Blake Lively (The Shallows, Cafe Society, A Simple Favor) bi se mogla vratiti na staze planetarne popularnosti koju je imala ulogom Serene van der Woodsen u hit seriji Tračerica i na velika vrata izaći iz sjene svog supruga, kanadskog superstara Ryana Reynoldsa.

Roman “Priča završava s nama“ od izdanja 2016. do danas prodan je u više od šest miliona primjeraka, dobitnik je Goodreads Choice nagrade za najbolju romansu 2016, a autoricu Colleen Hoover roman je vinuo u visine. Kompletna prodaja njenih romana premašila je 20 milliona primjeraka, a ona je brzo nakon ovog bestselera napisala i nastavak romana “Priča počinje s nama“

Filmska ekranizacija obećava jednak uspjeh kao i roman, a sudeći prema traileru – obožavatelji knjige jedva čekaju njeno otvaranje koje C2 film, zvanični zastupnik studija Sony za BiH, najavljuje na repertoaru svih bh. kina 8. augusta u terminu svjetske premijere.

Prethodna
Predstavljamo titlovani trailer za “A Quiet Place: Day One“
Sljedeća
Smith i Lawrence u finalnom traileru za "Bad Boys: Ride or Die"