Predstavljamo titlovani trailer za superherojski “The Flash“

Predstavljamo titlovani trailer za superherojski “The Flash“

Predstavljamo drugi trailer dugoočekivanog samostalnog filma omiljenog člana Lige pravde, The Flash, u režiji Andyja Muschiettija, s Ezrom Millerom koji će ponoviti svoju kultnu ulogu DC-jevog heroja. 

The Flash stiže u kina 15. juna. Da nas očekuje prava ljetna akcijska poslastica dokazuje i činjenica da će u novom filmu veliku ulogu imati i dva Batmana, Michael Keaton i Ben Affleck. 

Svjetovi se sudaraju dok Barry Allen koristi svoje supermoći za putovanje kroz vrijeme kako bi promijenio događaje iz svoje prošlosti. Međutim, pokušaj da spasi svoju obitelj nenamjerno ga okreće u budućnost, ostavljajući Barryja zarobljenog u okrutnoj sadašnjosti u koju se general Zod vratio s prijetnjom uništenja, a Barry nema drugih superheroja koji bi mu priskočili u pomoć. Osim ako ne uspije izmamiti sasvim drugačijeg Batmana iz mirovine i spasiti zatočenog Kriptonca iz zatočeništva, iako ne onog kojeg traži. U konačnici, Barryjeva jedina nada da spasi svijet u kojem se našao i vrati u budućnost koju poznaje jest utrka s vlastitim životom. Ali hoće li konačna žrtva biti dovoljna da se uspostavi red u svemiru?

Glumačku ekipu filma The Flash čine Sasha Calle, Michael Shannon, Ron Livingston, Maribel Verdú, Kiersey Clemons, Antje Traue, Michael Keaton i Ben Affleck. Producenti su Barbara Muschietti i Michael Disco. Scenaristica je Christina Hodson, a priču su smislili John Francis Daley, Jonathan Goldstein i Joby Harold, baziranu na likovima DC-a. Izvršni producenti su Toby Emmerich, Walter Hamada, Galen Vaisman i Marianne Jenkins.

Prehodna
Predstavljamo trailer za “Kajmak“ Milča Mančevskog
Sljedeća
Denzel ravna račune u traileru za nastavak "The Equalizer 3"