Ruben Fleischer preuzima režiju "Now You See Me 3"

Ruben Fleischer preuzima režiju "Now You See Me 3"

Premda je prošlo šest godina od zadnjeg filma, Lionsgate nije odustao od daljeg razvijanja serijala filmova o pljačkanju. Ustvari, novi film ulazi u novu fazu razvoja sa najavom da će Ruben Fleischer preuzeti kormilo Now You See Me 3.

Novosti prenose novinari Deadlinea, a iste je potvrdio i sam Fleischer, rekavši da se raduje suradnji sa članovima postave, Jessejem Eisenbergom i Woodyjem Harrelsonom, pri stvaranju filma.

Fleischer pristupa projektu nakon perioda mirovanja. Prethodni film, Now You See Me 2, ili kasnije nazvan Now You See Me: Part 2, ostvario je pristojnu, ali ne i sjajnu zaradu. No, uprkos tome Lionsgate je najavio da je nastavak već na stolu. Par godina kasnije, iz studija je stigla glasina o stvaranju i spin-off filma, no isti nije zaživio u međuvremenu, a rad na izravnom nastavku je izgubio na pari.

Što se tiče trećeg filma, angažman Fleischera je jedina prava novina u ovom trenutku. Ispred kamera, Eisenberg i Harrelson će ponoviti svoje izvedbe, a iza filma stoji isti producentski dvojac, Bobby Cohen i Alex Kurtzman. Naravno, Fleischer će široj publici biti poznat po svoja skorija dva visokobudžetna ostvarenja, Venom i Uncharted, na kojima je radio pod okriljem Sonyja.

Zanimljivo, u potonjem slučaju Fleischer je također pristupio projektu koji je proveo dosta vremena u pretprodukciji.

Prethodna
Komedija “Amanet“ Mirze Begovića od 3. novembra u kinima
Sljedeća
Michael Waldron angažiran kao scenarist na "Avengers: Secret Wars"