Scarlett Johansson o povratku Crne Udovice u MCU

Scarlett Johansson o povratku Crne Udovice u MCU

Mogući povratak bivših zvijezda MCU-a je postao predmet nagađanja u svijetu zabave, a svoj osvrt na tu mogućnost nedavno je dala i Scarlett Johansson.

Johansson je nedavno gostovala na talkshowu Today, a u eteru je bila upitana o glasinama da će se njen lik, Crna Udovica, vratiti u Marvelov filmski univerzum. Šaljivim tonom, odgovorila je:

Zaista postavljate teška pitanja. Osjećam se kao da vam moram reći, ali zaista ne moram. Neću odgovoriti, ali zaista želim.

Razgovor se potom okrenuo prema njenim drugim glumačkim angažmanima, konkretno na Tower of Terror, koji Johansson trenutno promovira.

Četvrta faza MCU je prošla bez nekoliko ključnih glumaca i likova iz slavnih dana Marvela u kino-dvoranama, a peta faza se uglavnom oslanja na nove likove te na par preostalih Osvetnika. Od početne "Velike trojke", preostao je samo Thor u izvedbi Chrisa Hemswortha, ali nakon Love and Thunder i njegov dalji angžaman je u pitanju.

Smjena generacija, čini se, nije dovela do energičnosti koju je Marvel Studios želio stvoriti nakon Avengers: Endgamepa je sasvim moguće da Marvel ozbiljno razmišlja o vraćanju nekih prepoznatljivih likova, odnosno glumaca.

Četvrta faza i nova era Marvela je započela sa Black Widow, jedinim zasebnim filmom za lik koji je Johansson u tom trenutku već bila tumačila jednu deceniju. Vrline filma kao takvog na stranu, Black Widow je doveo do raskola između glumice i studija u obliku tužbe. Johansson i Marvel Studios, odnosno Disney, svoje razmirice su riješili iza zatvorenih vrata, tako pojedinosti o njihovim odnosima poslije pravne eskalacije možemo nagađati samo čitajući između redaka.

Čitati između redaka moramo i u ovom slučaju.

Prehodna
"Coyote vs. Acme" traži novog distributera
Sljedeća
Waititi neće režirati novi "Thor" film za Marvel