"The Lord of The Rings: The Rings of Power" od 2. septembra

"The Lord of The Rings: The Rings of Power" od 2. septembra

Amazon Prime nam je prije par sedmica predstavio službeni naslov serije bazirane prema djelima J.R.R. Tolkiena: The Lord of The Rings: The Rings of Power, zajedno sa svojevrsnim teaserom, a sada je na red došao i puni trailer.

Amazon je navodno uložio 465 miliona dolara u stvaranje serije, odnosno prve sezone, čime je The Rings of Power postala najskuplja produkcija na svijetu. Nakon Jacksonovih LOTR i The Hobbit trilogija, očekuje nas povratak u Međuzemlje gdje ćemo pratiti zbivanja uoči i oko Rata posljednjeg saveza, dvije hiljade godina i nekoliko stoljeća prije Bilbove dugoočekivane zabave i Frodovog odlaksa iz Okruga sa Prstenom.

The Rings Of Power ima pozamašnu glumačku ekipu sastavljenu od 22 lica: Morfydd ClarkOwain ArthurRobert Aramayo, Maxim BaldryNazanin BoniadiIsmael Cruz CórdovaCharlie VickersMarkella Kavenagh i Lenny Henry, samo su neki od glumaca. Patrick McKay i JD Payne su u ulozi voditelja serije, a njima se pridružuje i reditelj J.A. Bayona (Jurassic World: Fallen Kingdom), koji je režirao prve dvije epizode. Izvršni producent je Bryan Cogman (Game Of Thrones).  

Bacimo pogled na trailer dolje:

The Lord of The Rings: The Rings of Power očekujemo premijerno na Amazon Primeu 2. septembra.

Prehodna
Amanda Seyfried u seriji streaming servisa Hulu: "The Dropout"
Sljedeća
Druga sezona “State Of The Union“ od danas na HBO GO-u