Anthony Hopkins

One Life: Ko spasi jedan život, kao da je spasio cijeli svijet

Piše: Sead Vegara U prošloj 2023. godini dva britanska, ali i svjetska glumačka velikana, Michael Caine i Anthony Hopkins, imali su svoj glumački labuđi pjev. Redom sa filmovima The Great Escaper (Veliki bjegunac) i One Life (Jedan život). U prvom, Michael Caine je pred kamerama odigrao svoju zaista posljednju ulogu, jasno naznačivši da se oprašta od glume, dok radišni Anthony Hopkins pod stare dane nikad nije bio aktivniji.

Armageddon Time: Anthony Hopkins za još jednog Oscara

Piše: Sead Vegara Reditelj James Gray nas u svom novom filmu Armageddon Time (Vrijeme armagedona, 2022) vraća nazad u Ameriku osamdesetih godina prošlog stoljeća i to sa toplom ljudskom pričom o dječaku Paulu Graffu (Banks Repeta) i njegovoj porodici, te posebno njegovom djedu Aaronu (Anthony Hopkins) za kojega je mnogo vezan.

Antonio Banderas odabrao glumca koji bi naslijedio ulogu Zoroa

Dok je Puss in Boots: The Last Wish njegov najskoriji film u kino-dvoranama, Antonio Banderas se osvrnuo na ulogu koja je uveliko utjecala na njegovu izvedbu Mačka u čizmama. Banderas je bio upitan od strane novinara ComicBooka kome bi proslijedio masku i plašt Zorroa, a glumac je imao spreman odgovor - Tomu Hollandu.