Objavljen trailer filma ”Sedmo nebo” Jasne Nanut

Objavljen trailer filma ”Sedmo nebo” Jasne Nanut

Premijera dugometražnog igranog prvijenca scenaristice i rediteljice Jasne Nanut Sedmo nebo održat će se 17. jula na 70. Pulskom filmskom festivalu.

Uoči premijere objavljen je trailer za ovu crnu komediju koji se bavi smiješnom stranom krize srednjih godina. Film je nastao u produkciji “Petnaeste umjetnosti”, a producent filma je Hrvoje Osvadić, koji je ujedno i koscenarist.

Radnja filma Sedmo nebo prati Ninu Radmana, čovjeka s previše žena i premalo vremena, koji je hodajući recept za katastrofu. Pokušavajući priznati ženi da se zaljubio u drugu, Nino traži pomoć "stručnjaka" čiji ga savjeti vode u još veći haos. U strahu od žene, njegova paranoja sve više raste, a on se pretvara u tempiranu bombu. Hoće li trijumfirati ili krahirati, otkriva ova komedija neočekivanih obrata, u kojoj je samo jedna stvar veća od Nininih problema – njegov pritisak.

Rediteljica filma Jasna Nanut autorica je šest kratkometražnih igranih filmova koji su prikazani na Zagreb, Pula i Sarajevo Film Festivalu, u Tallinnu, Motovunu, Plans d Angersu, Poitiersu i mnogim drugima festivalima. Dvostruka je dobitnica Oktavijana, za svoj diplomski film Igra malog tigra i prvi profesionalni kratki film Tanja. Sedmo nebo je njen prvi dugometražni film.

Prethodna
Predstavljen službeni trailer za "Napoleon" Ridleyja Scotta
Sljedeća
Timothee Chalamet je magnat čokolade u traileru za "Wonka"