Predstavljamo titlovani trailer komedije “Strays“

Predstavljamo titlovani trailer komedije “Strays“

Filmofil predstavlja titlovani trailer filma Strays (Pušteni s lanca).

Kažu da je pas čovjekov najbolji prijatelj, ali šta ako je čovjek potpuni kreten? U tom slučaju, možda je vrijeme za slatku osvetu, u psećem stilu.

Kada Reggieja (Will Ferrell), naivnog, nevjerovatno optimističnog border terijera, ostavi na zlim gradskim ulicama njegov ne tako sjajan vlasnik, Doug (Will Forte), Reggie je ubijeđen da ga on nikada ne bi namjerno napustio. Ali kada se Reggie sretne sa Bugom, brbljivim, bostonskim terijerom koji mnogo psuje (dobitnik Oscara Jamie Foxx), lutalicom koji voli svoju slobodu i vjeruje da su vlasnici naivčine, Reggie konačno shvata da je bio u toksičnoj vezi i uviđa da je Doug u stvari bezdušni ljigavac.

Odlučan da se osveti, Reggie, Bug i Bugovi drugari — Meggie (Isla Fisher), pametna australijska ovčarka koju vlasnik zanemaruje zbog novog šteneta i Hunter (Randall Park), uznemirena njemačka doga koja je pod stresom zbog svog posla, pružanja emocionalne podrške – zajedno kuju plan i upuštaju se u epsku avanturu kako bi pomogli Reggieju da pronađe put do kuće… i natjeraju Douga da plati odgrizanjem dijela tijela koje on voli najviše.

Komediju Strays režirao je Josh Greenbaum, dok je za scenarij zaslužan Dan Perrault. Strays očekujemo u kinima 15. juna.

Prehodna
Strava iz ormara u traileru za "The Boogeyman"
Sljedeća
Film “Punim plućima” Radislava Jovanova Gonze stiže u kina