The Last of Us: Greška u epizodi koju je režirala Jasmila Žbanić

The Last of Us: Greška u epizodi koju je režirala Jasmila Žbanić

Nedavno je objavljena šesta epizoda popularne serije The Last of Us koju je režirala bh. rediteljica Jasmila Žbanić.

I dok su mnogi oduševljeni spomenutom epizodom, jedan gledatelj uočio je grešku koja se potkrala prilikom montiranja serije. Naime, u jednom kadru vidi se snimateljska ekipa. Nije dugo trebalo da sporni kadar postane viralan na društvenim mrežama, a sve je podsjetilo na gaf iz posljednje sezone Igre prijestolja kada je pred likom Daenerys Targaryen ostala čaša iz Starbucksa.

U ovom slučaju radi se o vizualno efektnoj sceni u kojoj Joel i Ellie hodaju preko mosta prekrivenog snijegom, a određeni kadar snimljen iz zraka obuhvatio je i ugao u kojem se vidi grupa ljudi, najvjerojatnije članova filmske ekipe koju tvore snimatelji i majstori tona.

Naravno, nije trebalo dugo čekati na komentar iz redova producenata pa se ubrzo oglasio kreator serije, 44-godišnji Neil Druckmann koji se našalio kako se uopće ne radi o propustu, već je čovjek u kadru bitan lik za nastavak serije.

U svakom slučaju, ovaj neuobičajeni propust samo je pridonio popularnosti serije The Last of Us, nastaloj prema istoimenoj videoigrici u kojoj zavlada pandemija zloćudnih "zombijskih gljivica", a malobrojni preživjeli ne biraju sredstva kako bi se izborili za svoj opstanak.

Prehodna
Druga sezona "House of The Dragon" stiže najranije 2024.
Sljedeća
Apple TV+ predstavio najavni trailer za 3. sezonu "Ted Lasso"