U "Avatar: The Way of Water" glumi sin Jasmina Gelje

U "Avatar: The Way of Water" glumi sin Jasmina Gelje

Filmu Avatar: The Way of Water Jamesa Camerona pridružilo se sedam novih mladih članova koji su “otputovali u Pandoru“, a među njima je i sin bh. glumca Jasmina Gelje, Filip koji igra mladog lovca Aonunga iz Metkajina klana. Jasmin Geljo ranije je potvrdio da će Filip igrati u sljedeća dva nastavka Avatara, a pojavljivanje u ostalim nastavcima ovisit će o uspjehu The Way of Water.

Ljubitelji Avatara nastavak su čekali dugih 13 godina; njegova premijera je dugo lutala po kalendaru, a nije mu išla na ruku ni pandemija koronavirusa. Premijera Avatara 2 bila je planirana za 2020. godinu, ali film je završen dvije godine kasnije. Dok će se treći, četvrti i peti nastavak pojaviti 2024., 2025. i 2028. godine, ovisno o uspjehu Avatar: The Way of Water.

Filipu ovo nije prvi put da se nađe na filmskom setu. Svoj glumački debi imao je u filmu The Last Chance, a popularniji je po glavnoj ulozi u TV seriji The Odd Squad gdje glumi agenta Otta. Pojavljivao se i u seriji Annedroids, u filmu The Waiting Room sa svojim ocem i u filmu Shahzad.

Prethodna
"Black Adam" ostaje bez nastavka nakon preustroja u DC Filmsu
Sljedeća
Dokumentarac “Igra sjenki“ na Međunarodni dan migranata