Zlatan Ibrahimović u “Asterix & Obelix: Srednje kraljevstvo”

Zlatan Ibrahimović u “Asterix & Obelix: Srednje kraljevstvo”

Trailer za najnoviji film o galskim strip junacima, Asterixu i Obelixu, pod naslovom Asterix and Obelix: The Middle Empire, reditelja Guillaumea Caneta, objavljen je nedavno, a u njemu možete vidjeti legendarnog nogometaša Zlatana Ibrahimovića.

S ukupnim proračunom od 60 miliona eura, peti film iz slavnog serijala jedan je od najskupljih u francuskoj historiji. Napadač Milana dobio je ulogu ambicioznog vojskovođe Antivirusa, kojem je Cezar povjerio zadatak da izbriše nepobjedivo galsko selo, jedini teritorij u Galiji koji nije osvojio.

Dosadašnji neprijatelj Gala iz sela, centurion Caius Bonus, kojeg je tumačio francuski glumac Jean-Pierre Castaldi, smijenjen je s dužnosti, a na njegovo mjesto, u rimski garnizon u susjedstvu sela, stiže Gaj Antivirus (Ibrahimović). Odlučan je, brutalan i ne bira sredstva. Za njega je Cezarova naredba zakon, a pokušat će je provesti u djelo dok su Asterix i Obelix u Kini. Naime, radnja petog nastavka popularne franšize smještena je na Istok, kamo su se nerazdvojni prijatelji zaputili pomoći princezi u nevolji.

Ulogu Obelixa do sada je tumačio Gerard Depardieu, ali u ovom nastavku tumači ga francuski glumac Gilles Lellouche. Cezara glumi filmska zvijezda Vincent Cassel. A u novom filmu ponovno se pojavljuje Kleopatra, čiju je ulogu od Monice Bellucci preuzela proslavljena francuska glumica Marion Cotillard. Lukavog i odvažnog Asterixa glumi sam reditelj Canet.

Prethodna
Predstavljamo titlovani trailer za horor – komediju “Renfield“
Sljedeća
Peacock predstavio trailer za slasher horor "Sick"