Najavljena druga sezona serije "Kalkanski krugovi"

Najavljena druga sezona serije "Kalkanski krugovi"

Promocija druge sezone srpske TV serije Kalkanski krugovi, uz projekciju prve epizode, održana je u četvrtak uz prisustvo autorske i glumačke ekipe u Lisabon baru Mts Dvorane u Beogradu.

Premijera nastavka ove mistične melodramske serije zakazana je za subotu, 1. aprila na kablovskom kanalu Superstar. Serija će se prikazivati vikendom, u subotu i nedjelju, a druga sezona, kao i prva, ima 10 epizoda. Na konferenciji za medije govorili su reditelji Milan Karadžić i Gordan Matić, glumci Vojin Ćetković, Nebojša Dugalić, Ivana Zečević i Paulina Manov, scenarista serije Đorđe Milosavljević i Boban Jevtić, kreativni direktor ispred kuće Firefly Productions.

Osim navedenih, u seriji igraju i uvek izvanredni Žarko Laušević, Nina Janković, Nataša Ninković, Marija Vicković, Ljiljana Stjepanović, Anja Pavićević, Bojana Stojković, Filip Hajduković, i drugi.

Vodećeg lika Dejana Matića u seriji tumaći ponovo Vojin Ćetković, koji se vraća u selo Dol, kao u prvoj sezoni, da sačuva svoju ćerku Mionu, i u nastavku priče oni pokušavaju da vrate svoj život u normalu. Ipak, to im neće biti lako, jer mistično mjesto - šuma Zabran još uvijek nije završilo sa njima, a očigledno ni oni sa Zabranom.

Prethodna
Netflix adaptira "Man on Fire" u obliku serije
Sljedeća
HBO predstavio trailer za seriju "White House Plumbers"