Nova HRT-ova humoristična serija: ”Oblak u službi zakona“

Nova HRT-ova humoristična serija: ”Oblak u službi zakona“

Scenaristi Snježana i Goran Tribuson pripremili su novu porodičnu humorističnu seriju Oblak u službi zakona čija je premijera održana u zagrebačkom Kaptol Boutique Cinema & Baru.

Serija će se emitirati ponedjeljakom i utorkom od 21.15 sati na HTV1 i sastoji se od 14 epizoda.

Oblak u službi zakona je spoj porodične humoristične serije s laganim krimi zapletom. Nikola (Ozren Grabarić), glava obitelji Oblak, policijski je narednik. Idealist je i poštenjačina koji vjeruje u neke ljudske vrijednosti, te ih nerijetko prepoznaje i tamo gdje ih nema. Različiti karakteri i sklonosti članova obitelji Oblak izvor su humornih situacija i zapleta, a u svakoj epizodi Nikola rješava jedan kriminalistički slučaj: provalu u kiosk, krađu automobila, provalu u lokalni dječji vrtić, sitne prevare... No iako u poslu uspješan, inteligentniji i bolji policajac od svog partnera Požgaja (Igor Mešin) koji ima široku lepezu interesa pa se rijetko stigne posvetiti policijskim zadaćama, kao i od šefa Bože (Željko Köenigsknecht), Oblak nikako da napreduje u policijskoj hijerarhiji...

Na promociji su bila brojna glumačka imena iz serije među kojima Ozren Grabarić, Dijana Vidušin, Željko Königsknecht, Goran Navojec, Zoran Čubrilo, Igor Mešin i drugi kao i urednica projekta za HRT Jasmina Božinovska Živalj.

Prehodna
James Marsden žali zbog gašenja serije "Westworld"
Sljedeća
Peacock predstavio trailer za seriju "Poker Face"